Skip to content
0410-108 52 hej@franckesbageri.se

Matbröd

Danskt rågbröd från Franckes Bageri

Danskt Rågbröd

Bakat på RÅGMJÖL, VETEMJÖL, svart sirap, solrosfrö, linfrö och klippt råg.

Innehåller: GLUTEN

Horn

Horn

Finns i två storlekar -horn(som 3 normal bullar) och jättehorn(800 g)
Vetemjöl, veg. margarin, malt, jäst och salt.
Innehåller GLUTEN.

Jättefranska

Jättefranska

Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst och vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.

Kavring

Kavring

Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, salt, jäst.
Innehåller GLUTEN.

Bakas på torsdagar, andra dagar säljes djupfrysta.

Ljust surdegsbröd från Franckes Bageri

Ljust surdegsbröd

VETEMJÖL, vatten, bagerisikt (VETEMJÖL, SIKTAT RÅGMJÖL (35%), VETEGLUTEN, KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas)), VETESURDEG, RÅGSURDEG, salt, raffinerad rapsolja, VETEGLUTEN, jäst, emulgeringsmedel (E472e), rapsolja, enzym, mjölbehandlingsmedel amylas och askorbinsyra

Mörkt surdegsbröd från Franckes Bageri

Mörkt surdegsbröd

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av RÅG, klippta RÅGKÄRNOR, bagerisikt (VETEMJÖL, SIKTAT RÅGMJÖL (35%), VETEGLUTEN, KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, zylanas)), VETESURDEG, RÅGSURDEG, salt, raffinerad rapsolja, VETEGLUTEN, MALTMJÖL (KORN), KARAMELLISERAT MALTMJÖL AV SPELT, jäst, maltextrakt (KORN, vatten), ROSTAT MALTMJÖL AV RÅG, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL (VETE), VETEKLI, GROVT MALTMJÖL AV SPELT, rapsolja, humleolja, enzym, mjölbehandlingsmedel amylas och askorbinsyra

Pain-riche

Pain riche

Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst, vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.

Bakas på beställning, beställ dagen innan.

Back To Top